Handelselev søges til Kel-Berg Toftlund

Som handelselev hos Kel-Berg er du bindeled mellem forhandleren og produktionsplanlægningen. Du får telefonisk kontakt til forhandlere og leverandører og skal sikre at ordrebehandling til fremstilling af Kel-Berg transportmateriel bliver indlagt korrekt formidlet videre til produktion på fabrikker i Tyskland. Herudover får du en bred indsigt i de administrative processer, herunder ordrestyring, kundeservice og salg.

 

Du har gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt, og kan bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores kunder og leverandører du behersker tysk og engelsk i skrift og tale.

 

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans. Du arbejder struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer.

 

Faglige kvalifikationer:
Du har bestået grundforløb (EUD, HG2, HGS, HGV) fra en handelsskole eller en EUD-student med fagretning handel.

Du er dygtig til IT og som minimum tysk og gerne engelsk i skrift og tale.  

Har du kørekort, er det en fordel, men dog ikke et krav for ansættelsen. Virksomheden ligger i Toftlund.

 

Uddannelsesforløb:
Som elev i Kel-Berg indgår du i det uddannelsesforløb, der officielt hedder: Handelsassistent, salg, brancheretning “Auto”.

 

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge.  

 

Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus handel, produktion og servicering af Kel-Berg transportmateriel. Du trænes i administrative processer, produktionsplanlægning og ordresystemer.

 

Din løn under uddannelse;
Din løn følger de gældende takster for elever.
Ved god arbejdsindsats, opnås ekstra løntilskud.

 

Kundefokus og faglighed så lykkes du hos Kel-Berg ...
For at lykkes som en aktiv medarbejder, så ligger det lidt i konceptet at du må være løsningsorienteret, nysgerrig og bevare kundefokus. Vi er der for vore kunder og Kel-Berg  vil være en lidt bedre partner for dem hver eneste dag.

 

Hvad gør vi for, at du lykkes....
Du bliver, hos Kel-Berg, en del af et veletableret, internationalt og professionelt brand, der producerer og servicerer trailere og transportmateriel. Kel-Berg har leveret over 25.000 enheder til Skandinaviske kunder. Vi giver dig en god uddannelse, som kan bidrage til din personlige udvikling.

 

Vi har elever og lærlinge inden for salg, administration og produktion.

Opslået af

Lastas Truck Danmark A/S

Arbejdspladsens adresse:

Langelandsvej 5
6520 Toftlund
Tønder kommune

Virksomheden tilbyder

Fast

Fuldtid

Sådan ansøger du

Ansøgningsfrist: Snarest. Ansøgninger behandles løbende

Tiltrædelse: Efter aftale
Ansøgning: job@lastas.dk

Antal stillinger

1

Ansøgningsfrist

31/10-2021

Forventet start

1/10-2021

Hjemmeside:

www.lastas.dk/

Læst i alt:

122 gange

Læses i øjeblikket af:

1