Udekørende montør til Euromaster Kolding

Som udekørende montør er der aldrig to dage, der er ens. Den ene dag skifter du de helt tunge dæk ude i marken, og den næste på en personvogn på liften. Du kommer både til at arbejde med vores mange erhvervskunder i industrien, privatkunder og med vores leasingkunder i en udfordrende hverdag. Du kommer ligeledes til være en del af vagtordningen.

 

Vi har en uformel og glad omgangstone i vores team, hvor vi behandler hinanden med respekt. Der er altid plads til spørgsmål og sparring, og vi lægger stor vægt på vores gode sammenhold.

 

Herunder citat fra Dennis (udekørende montør siden 1996):

"Som udekørende montør har man stor del af frihed under ansvar, da størstedelen af arbejdsdagen foregår på landevejen. Den frihed kan jeg selv rigtig godt lide, da det også betyder, at dagene virkelig kan variere. Nogle gange kommer man ud til en enkel opgave, mens det andre gange er en lidt mere kompliceret opgave. På den måde bliver man virkelig udfordret rent fagligt, hvilket jeg som uddannet mekaniker sætter stor pris på. Det gør samtidig også, at man virkelig skal være løsningsorienteret og hele tiden se muligheder fremfor begrænsninger. Det er ikke alle opgaver, vi kan lave ude på stedet, men man skal kunne se sig ud af tingene. Og så er der ingen tvivl om, at man som udekørende montør får nogle enormt stærke kunderelationer. Det er en stor drivkraft for mig. Vi har et stort ansvar for at holde deres forretning i gang, når vi er ude hos dem, og det forpligter."

 

Du er den perfekte montør for os, hvis;

  • Du kan lide at arbejde både på landevejen og i centret.
  • Du trives med en arbejdsdag, hvor to dage ikke er ens.
  • Du er fleksibel, ikke bange for at gå forrest, og du er altid klar til at give en hånd med.
  • Du har erfaring med eller villig til at lære.
  • Du har fokus på kundernes behov.
  • Du har kørekort B, og stort kørekort er et plus

 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte centerleder Tonny Bjørnskov Knudsen på telefon 6023 8646 eller cl.kolding@euromaster.com.

 

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker annoncen, når vi har fundet vores nye kollega. Du starter efter aftale - gerne hurtigst muligt.

 

Lidt om os
Hos Euromaster bliver du en del af en Michelinejet virksomhed med mange muligheder internt i koncernen, og vi fokuserer hele tiden på din faglige udvikling og videreuddannelse, og vi kan tilbyde dig individuel lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning.

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Opslået af

Euromaster Danmark A/S

Arbejdspladsens adresse:

Platinvej 12
6000 Kolding

Virksomheden tilbyder

Fast

Fuldtid

Antal stillinger

1

Ansøgningsfrist

26/5-2022

Hjemmeside:

www.euromaster.dk

Læst i alt:

323 gange

Læses i øjeblikket af:

5