Kontorassistent til PTA - afdeling Kel-Berg Toftlund – systematisk og tysktalende

Jobbet og dine opgaver:
Som en del af Kel-Berg PTA - team vil du indgå som assistent i dette, hvor du skal løfte følgende opgaver omkring kundeordrer og bestillinger

 

• Gennemgang af kundeordrer, afgiver fabriksbestillinger og kontrol af ordrebekræftelser fra fabrikker og underleverandører.
• Opfølgning på ændringer i ordre og opfølgning på rettelser. Sikre information og workflow samt status og tider for afgivelser, bestillinger og leverancer registreres.
• Opfølgning på leveranceplaner og opdatering af leveringstider i forhold til forhandlere.
• Modtagelse af post og ordrer. Indscanne, journalisere og foretage elektronisk arkivering af dokumentation.
• Dag til dag kommunikation med tyske underleverandører i skrift og tale.

 

Din baggrund og profil:
Kel-Berg ønsker en medarbejder, der i sit arbejde gennemfører sit arbejde systematisk og sikrer dokumentation og flow mellem PTA – afdeling og fabrikker du får teknisk back up fra ingeniører.    

 

• Du har en uddannelse som kontorassistent gerne fra revision, økonomi eller assistent i produktionsvirksomhed. Erfaring fra trailer- og lastbilbranchen eller tilsvarende.
• Du har solid erfaring med brug af økonomisystemer Navision eller tilsvarende økonomisystemer.  IT - systemer til produktion og ordrehåndtering vil være en fordel men ingen betingelse.
• Du har gode sprogkundskaber og tysk i skrift og tale er en forudsætning samt engelsk.
• Du har erfaring fra kontor eller PTA – afdeling med at håndtere registreringer samt sikre kvalitet i materiale der leveres til produktion og leverandører. Du kender betydning af systematisk og god planlægning der sikrer effektivt workflow.
• Du trives med at arbejde systematisk, kan fastholde fokus og skabe kvalitet. Du motiveres af at arbejde sammen i et team med et højt aktivitetsniveau.  
• Som person navigerer du med lethed mellem de forskellige parter og kulturer i en international produktionsorganisation og kan bidrage med ideer til løbende forbedringer.

 

Hvad kan Kel-Berg tilbyde dig?
Vi kan tilbyde et afvekslende job med udviklingsmuligheder ud over det sædvanlige hos Kel-Berg. Virksomheden er i fortsat udvikling, som en større europæisk trailerproducent med base i Toftlund.

 

Som medarbejder bliver du en del af teamet i Toftlund for Kel-Berg og for levering af de bedste produkter til transportbranchen i Skandinavien og UK. Hos Kel-Berg arbejdes der med personlig udvikling og uddannelse, der sikrer og udvikler dine kompetencer.

 

Lønnen forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der modsvarer de stillede krav.

Opslået af

Lastas Truck Danmark A/S

Arbejdspladsens adresse:

Langelandsvej 5
6520 Toftlund
Tønder kommune
Syddanmark

Virksomheden tilbyder

Fast

Fuldtid

Sådan ansøger du

Kontakt og ansøgning
For yderligere information:
www.lastas.dk
www.kel-berg.dk  

 

For yderligere information kontakt Munkebjerg Management jobkonsulent Laust Rich på 23 26 48 80 hverdage 11.00 – 12.00.

 

Der indkaldes løbende ansøgere til samtale.

 

Ansøg i dag på  job@lastas.dk mrk. medarbejder PTA - Toftlund

Antal stillinger

1

Hjemmeside:

www.lastas.dk/

Læst i alt:

230 gange

Læses i øjeblikket af:

2