Teknisk medarbejder til PTA afdeling - Kel-Berg Toftlund – Ingeniør, maskinmester eller produktionsteknologi Til teknik, produktion og logistik

Jobbet og dine opgaver:
Som en del af Kel-Berg PTA - team vil du indgå som en del af dette, hvor du skal løfte følgende opgaver omkring produktion, teknik og logistik.

• Tegningsdokumentation og kontrol af ordrer til produktion og hos underleverandører. Assistere i forbindelse med specialordrer og produkt tilpasninger.
• Klargøring af opgaver til produktion styklister, materialer, jobkort og logistik. Sikre information og optimere workflow omkring status og tider for afgivelse af bestillinger.
• Back up på teknisk support på tekniske forespørgsler og medvirke ved behandling og besvarelse af requests på ordrer og tilpasninger.
• Deltage i udvikling i at øge værdiskabelse gennem optimering af produktion. Kvalitetssikring gennemføres jf. ISO 9001 og en integreret del af udførelsen.

 

Din baggrund og profil:
Kel-Berg ønsker en medarbejder, der i sit arbejde gennemfører og optimerer sammenhæng mellem produktion, teknik og logistik og sammen med teamet sikrer at færdige leverancer giver kundetilfredshed.  

• Du har en baggrund som ingeniør, maskinmester eller produktionsteknologi og gerne erfaring fra trailer- og lastbilbranchen eller tilsvarende.
• Du har solid erfaring med brug af Inventor, IT - systemer til produktion og ordrehåndtering samt erfaring med Navision eller tilsvarende økonomisystemer.
• Du har gode sprogkundskaber og tysk i skrift og tale er en forudsætning samt engelsk.
• Du har erfaring fra PTA – afdeling i at udarbejde og håndtere dokumentation der sikrer kvalitet i materiale der leveres til produktion og leverandører. Du kender betydning af god planlægning og logistik omkring bestillinger og leverancer.
• Du trives med at arbejde systematisk kan fastholde fokus og skabe kvalitet. Du motiveres af at arbejde sammen i et team med et højt aktivitetsniveau.  
• Som person navigerer du med lethed mellem de forskellige parter i en international produktionsorganisation og kan bidrage med ideer til udvikling.

 

Hvad kan Kel-Berg tilbyde dig?
Vi kan tilbyde et afvekslende job med udviklingsmuligheder ud over det sædvanlige hos Kel-Berg der er i fortsat udvikling, som en større europæisk trailerproducent.

 

Som medarbejder bliver du en del af teamet i Toftlund for Kel-Berg og for levering af de bedste produkter til transportbranchen i Skandinavien og UK. Hos Kel-Berg arbejdes der med personlig udvikling og uddannelse, der sikrer og udvikler dine kompetencer.

 

Lønnen forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der modsvarer de stillede krav.

Opslået af

Lastas Truck Danmark A/S

Arbejdspladsens adresse:

Langelandsvej 5
6520 Toftlund
Tønder kommune
Syddanmark

Virksomheden tilbyder

Fast

Fuldtid

Sådan ansøger du

Kontakt og ansøgning
For yderligere information:
www.kelberg.dk

 

For yderligere information kontakt Munkebjerg Management jobkonsulent Laust Rich på 23 26 48 80 hverdage 11.00 – 12.00.

 

Der indkaldes løbende ansøgere til samtale.

 

Ansøg i dag på  job@lastas.dk mrk. medarbejder PTA - Toftlund

Antal stillinger

1

Hjemmeside:

www.lastas.dk/

Læst i alt:

179 gange

Læses i øjeblikket af:

8